ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

EUROPA | ALUMIL

Οι μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα από αλουμίνιο μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορους τύπους . Υπάρχουν κατασκευές για να ανταποκρίνονται σε όλους τους χώρους.

Βέβαια οι πιο σύνηθες τυπολογίες είναι τα ανοιγόμενα κουφώματα και τα συρόμενα κουφώματα. Παρακάτω θα αναφερθούμε στα τεχνικά χαρακτηριστικά των ανοιγόμενων δύο μεγάλες εταιρείες διέλασης αλουμινίου: ALUMIL, EUROPA

Ανοιγόμενα θερμοδιακοπτόμενα παράθυρα και μπαλκονόπορτες
Σε αυτή την ενότητα παρουσιάζουμε επιλεγμένα ανοιγόμενα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου, όπως παράθυρα αλουμινίου και μπαλκονόπορτες αλουμινίου:

Τα ''BEST SELLER'' ανοιγόμενων κουφωμάτων

Europa EOS 60 Hybrid

Νέο ολοκληρωμένο σύστημα παραθύρων και πορτών σχεδιασμένο για να καλύπτει τις τάσεις του σήμερα αλλά και του αύριο. Μειώνει την απαιτούμενη κτηριακή ενέργεια και προσφέρει αυξημένη πρόσβαση φυσικού φωτός, εξαιρετικές επιδόσεις σε αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες και ασφάλεια.

Διαθέτει μεγάλη γκάμα κατασκευαστικών επιλογών και συνδυάζεται άψογα σε σύνθετες κατασκευές με το συρόμενο σύστημα ESS 34 Hybrid. Ο συνδυασμός των δύο αυτών συστημάτων αποτελεί την ιδανική επιλογή για αντικαταστάσεις καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Για αισθητικά minimal γραμμές, δίνεται η δυνατότητα χρήσης του κρυφού φύλλου που μειώνει αισθητά την εμφανή επιφάνεια του πλαισίου.

Alumil M9660

Το M9660 είναι ένα σύστημα ανοιγόμενων θερμομονωτικών κουφωμάτων που εξασφαλίζει ποιότητα και την οικονομική εφαρμογή σε πλήθος τυπολογιών ανοιγόμενων συστημάτων με ικανοποιητικές επιδόσεις θερμομόνωσης. Iδανική σειρά για αντικαταστάσεις, συνδυάζοντας πάντα ασφάλεια και λειτουργικότητα, δίχως να απαιτείται υψηλό κόστος επένδυσης.

kommerling 70mm

Κούφωμα παραθύρων υψηλής θερμομόνωσης με βασικό βάθος διατομής 70 mm και συνολικό πλάτος όψης 115mm.
Το συνθετικό κούφωμα πορτοπαραθύρων KÖMMERLING 70 αποτελεί μια οικολογική, αλλά ταυτόχρονα και οικονομική πρόταση, χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό στην ποιότητα και την αξιοπιστία του τελικού προϊόντος, με τη χρήση πρώτων υλών αυστηρής πιστοποίησης ποιότητας, αλλά και εξαιρετικών οικονομικών προδιαγραφών. Το κούφωμα προσφέρεται σε ποικιλία χρωμάτων για να δένει αρμονικά με το σημείο τοποθέτησής του.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ;

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας