ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

EXALCO | ALUMIL

Οι μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα από αλουμίνιο μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορους τύπους . Υπάρχουν κατασκευές για να ανταποκρίνονται σε όλους τους χώρους.

Βέβαια οι πιο σύνηθες τυπολογίες είναι τα ανοιγόμενα κουφώματα και τα συρόμενα κουφώματα. Παρακάτω θα αναφερθούμε στα τεχνικά χαρακτηριστικά των ανοιγόμενων δύο μεγάλες εταιρείες διέλασης αλουμινίου: ALUMIL, EXALCO

Ανοιγόμενα θερμοδιακοπτόμενα παράθυρα και μπαλκονόπορτες
Σε αυτή την ενότητα παρουσιάζουμε επιλεγμένα ανοιγόμενα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου, όπως παράθυρα αλουμινίου και μπαλκονόπορτες αλουμινίου:

Τα ''BEST SELLER'' ανοιγόμενων κουφωμάτων

Exalco ALBIO 109 C

Ο σχεδιασμός του συστήματος Albio 109C βασίστηκε στην πιο σύγχρονη τεχνολογία των κουφωμάτων. Έχει να επιδείξει υψηλές επιδόσεις σε θερμική μόνωση χάρη στα προφίλ πολυαμιδίου πλάτους 24mm. Η άριστη συμπεριφορά της στις δοκιμές αεροπερατότητας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης υαλοπινάκων πάχους υάλωσης έως και 44mm, δίνουν στο σύστημα δυνατότητες επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης. Η δυνατότητα υποδοχής μηχανισμού κλειδώματος σε συνδυασμό με το μηχανισμό θερμοδιακοπής παρέχουν απόλυτη ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις. Το διαχρονικό του design σε σχήμα οβάλ ή κλασικό σας δίνει ξεχωριστές διακοσμητικές επιλογές.

Exalco ALBIO 125C

Η νέα πρόταση της Exalco στα ανοιγόμενα θερμοδιακοπτόμενα συστήματα με περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων. Χαρακτηρίζεται από την διαχρονικότητά της στο σχεδιασμό και την λειτουργικότητα. Έχει να επιδείξει υψηλές επιδόσεις σε αεροπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση. Επίσης προσφέρει θερμική μόνωση χάρη στα προφίλ πολυαμιδίου πλάτους 24mm. Διακρίνεται για την άριστη επίδοση στην ηχομόνωση. Η αισθητική της ικανοποιεί κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση, χάρη στο διαχρονικό της design σε σχήμα καμπύλο και ίσιο. Το πλεονέκτημα του νέου συστήματος είναι η δυνατότητα συνδυασμού ίσιας κάσας με φύλλο καμπύλο.

Alumil M9660

Το M9660 είναι ένα σύστημα ανοιγόμενων θερμομονωτικών κουφωμάτων που εξασφαλίζει ποιότητα και την οικονομική εφαρμογή σε πλήθος τυπολογιών ανοιγόμενων συστημάτων με ικανοποιητικές επιδόσεις θερμομόνωσης. Iδανική σειρά για αντικαταστάσεις, συνδυάζοντας πάντα ασφάλεια και λειτουργικότητα, δίχως να απαιτείται υψηλό κόστος επένδυσης.

PVC Kbe 70mm

Σύστημα κάσας και φύλλου με βάθος 70 χιλιοστών και τεχνολογία 5 Θαλάμων
Επιλογή χρώματος στα ελαστικά μαύρο ή και ανοιχτό γκρι
Επιλογή χρώματος από την βασική Γκάμα χρωμάτων της Reno lit
Τιμές Θερμοδιαπερατότητας: 1,3W/mK

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ;